Mini čerpadlo

Mini čerpadlo

  • ideálne pre 1–5 L nádoby
  • spojovací závit GL 45
  • kapacita cca 1,8 L/min
  • časti prichádzajúce do kontaktu s médiom z PTFE a nehrdzavejúcej ocele AISI 304 (1.4301), AISI 316L (1.4404)
  • hadica PTFE (6x8 mm) 0,4 m
  • vrátane 2 m uzemňovacieho kábla
  • k dispozícii sú adaptéry pre S 40, GL 38 a GL 32 ako príslušenstvo 
Na objednávku
Výrobca:
Katalógové číslo: 5603-4000

Na vyžiadanie

Kontaktujte nás

Mini čerpadlo

Vysokokvalitné ručné čerpadlo pre malé nádoby, ako sú fľaše, kanistre a nádrže s objemom do cca 10 litrov. Na spoľahlivé plnenie a dávkovanie rozpúšťadiel a ľahko horľavých kvapalín.

Jednoduchý princíp - vysoko efektívny - práca na princípe pretlaku. 

Vysoko kvalitné materiály - všetky časti tohto ručného čerpadla, ktoré prichádzajú do kontaktu s médiom sú vyrobené z vysoko kvalitných a inertných materiálov PTFE a nehrdzavejúcej ocele AISI 304 (1.4301), AISI 316L (1.4404), ktoré sa vyznačujú vynikajúcou chemickou odolnosťou. Mini čerpadlo je preto zvlášť vhodné pre kvapaliny vysokej čistoty a ľahko horľavé médiá, ako je acetón, izopropanol, etanol a metanol atď.

Uzemňovací kábel, ktorý je súčasťou príslušenstva, sa dá ľahko pripojiť k čerpadlu pomocou zväzkovej zástrčky, čím sa odklonia elektrostatické náboje pre bezpečné čerpanie horľavých médií.

Flexibilné aplikácie - čerpadlo umožňuje plnenie zo širokej škály veľkostí nádob. Flexibilná hadica z PTFE, ktorá odvádza tekutinu z nádoby, sa môže skrátiť na akúkoľvek dĺžku. To zaisťuje ideálne zvyškové odtoky, dokonca aj z fliaš a kanistrov s klenutým dnom. Ručné čerpadlo má štandardný pripojovací závit GL 45. S vhodnými závitovými adaptérmi (príslušenstvo) sa však dá ľahko prispôsobiť nádobám s veľkosťou závitu S 40, GL 38 alebo GL 32.

Presné odstraňovanie tekutín - samootvárací výtok (s funkciou automatického zastavenia) tohto čerpadla zaisťuje absolútne presné plnenie bez odkvapkávania. Dávkovanie je dokonca ľahké aj vo veľmi malých nádobách, ako sú skúmavky. Mini čerpadlo je zvlášť kompaktné a veľmi dobre vyvážené, čo umožňuje plnenie bez vyklopenia, dokonca aj z veľmi malých nádob.

Vďaka robustnej konštrukcii a vysokokvalitným materiálom Mini čerpadlo dôsledne zaisťuje čisté, spoľahlivé, ľahké a pohodlné čerpanie počas celej svojej dlhej životnosti.

Viac informácií v katalógu výrobcu.

Produkt bol pridaný do zoznamu prianí

Používaním tejto webovej stránky súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.